Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Aksiyon Oyunları » Klasik Mobil Oyun Sevenlerin Vazgeçilmezi: Magic Rampage APK
Klasik Mobil Oyun Sevenlerin Vazgeçilmezi: Magic Rampage APK

Klasik Mobil Oyun Sevenlerin Vazgeçilmezi: Magic Rampage APK


Klasik Mobil Oyun Sevenlerin Vazgeçilmezi: Magic Rampage

Asantee Games tarafından tasarlanan bu oyun kaliteli grafikleri ile beceriye dayalıdır. Oyun Google Play ve AppStore tarafından kullanıcılara sunulmuştur. Nostaljik oyun grafiklerine sahip olan bu oyun eğlenceli olduğu kadar oynaması da zordur. Ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunda gene aynı şekilde ücretsiz olarak birçok silah ve zırh bulunmaktadır. Oyun ilk bilgisayar oyunları tarzında tasarlanmıştır. Magic Rampage diğer oyunlara göre beceri istemektedir.

Oyuna ilk başladığınızda sizden bir karakter seçmeniz istenmektedir. Seçtikten sonra bu karakterin özelliklerini ve zırhlarını tekrar tasarlayabilirsiniz. Magic Rampage oyununu oynarken ekranın sol tarafında iki tane yön tuşu ve sağ tarafında ise zıplama ve silah kullanma gibi iki farklı buton bulunmaktadır. Düşmanınıza atacağınız balta ve kılıç gibi silahları siz seçiyorsunuz. Silahların yanı sıra kendinize bir zırhta seçmeniz gerekmektedir. Seçeceğiniz zırh sizi alev ve kılıç gibi saldırılardan koruyacaktır.

Hatta seçeceğiniz zırh ile daha hızlı bir hareket sağlayabilirsiniz. Bölümü geçmek için ilerlerken sizin karakteriniz gibi farklı özelliklere sahip birçok düşman karşınıza sizi öldürmek için çıkacaktır. Karşınıza çıkan bu düşmanlardan hem kendinizi korumalısınız hemde öldürmek için girişimde bulunmalısınız. Aksi taktirde bölümü geçemezsiniz. Her öldürdüğünüz düşman sonucunda karşınıza içerisinde sürprizler olan fıçı ve vazo gibi araçlar çıkacaktır. Bu araçları kırarak yeni silahlara ve zırhlara sahip olabilir ve bu şekilde daha kolay bölüm geçebilirsiniz.

Oyun içerisinde belli bir süre için 3 tane can hakkınız vardır. Düşmanlarınızla savaşırken bu canlarınız aldığınız darbelere bağlı olarak azalmaktadır. Can hakkınız bittiğinde yenisi için ya bir süre beklemelisiniz ya da ücretli olarak oyun içi satın alabilirsiniz. Apk oyun indir seçenekleri arasında ön plana çıkan Magic Rampage oyuncuları tarafından kısa sürede oldukça beğenilmiştir ve 5 Milyondan fazla indirilmiştir.
Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 3.5.2



Klasik Mobil Oyun Sevenlerin Vazgeçilmezi: Magic Rampage APK

[68,25 Mb] (İndirme: 17)
Magic-Rampage.apk


Reyting:

Kategori: Aksiyon Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 1 575
 
Tarih 31-12-2018, 14:05
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: